Έκτωρ Καππάτος Κουτρούμπας

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος BSc, MSc

Συνεργασία με ομάδες αθλητών

Η διατροφή είναι αναγνωρισμένη ως μια θεμελιώδης βάση για την απόδοση ενός αθλητή. Παρά την αναγνώριση της σχέσης της διατροφής με την άσκηση, οι γνώσεις και οι τακτικές που εφαρμόζουν οι αθλητές δεν συμβαδίζουν πάντοτε με την επιστήμη της Αθλητικής Διαιτολογίας. Προσπαθούμε με εύκολο και κατανοητό τρόπο να ενημερώσουμε τους αθλητές και να κάνουμε πράξη τις βασικές αρχές της Αθλητικής Διαιτολογίας με στόχο τη μέγιστη απόδοση.

Είσαι αθλητής και θέλεις οι αποδόσεις σου να περάσουν στο επόμενο επίπεδο;

Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος!

Υπηρεσίες που παρέχονται σε ομάδες αθλητών ή συλλόγους:

-Διαλέξεις και ομιλίες γύρω από τις ανάγκες του αθλητή. Προσφέρεται μια βασική διατροφική εκπαίδευση για το τι πρέπει να τρώει και να πίνει ένας αθλητής.

-Δυνατότητα μέτρησης και αξιολόγησης της σύστασης σώματος  και των ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών των αθλητών μιας ομάδας (μέτρηση % λίπους και μυϊκής μάζας)

-Μέτρηση του βασικού μεταβολισμού ηρεμίας

-Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για κάθε αθλητή, το οποίο θα διαφοροποιείται ανάλογα με τους αγώνες και τις προπονήσεις.

< Όλες οι υπηρεσίες

Σχετικά άρθρα

No posts found

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διατροφικές συμβουλές για καλύτερη υγεία

Το μηνιαίο Διατροφή και Υγεία newsletter περιλαμβάνει νέα από τον χώρο της επιστήμης της διατροφολογίας, πληροφορίες και διατροφικές συμβουλές.